Az OTP képregénysorozatának mind az öt része elérhető már a Telexen

Kemény Zsófi és Merényi Dániel/Grafitember közreműködésével valósult meg az exkluzív és különleges tartalom.

Tavaly augusztusban az FH Café ügynökségen keresztül egy cikksorozatra, tehát öt egymást követő és egymásra épülő PR-cikkre érkezett ajánlatkérés. Ügyfelünk nem a hagyományos megoldást választotta, hanem könnyed, képregényes formátumban szerették volna megvalósítani a tartalmakat. Egy sokakat érintő komoly témakört szándékoztak ezzel a szokatlan megvalósítási formával feldolgozni: “Ez az OTP Bank visszaélések kampányának lenne egy fontos pontja…A kampány célja a banki-, nyereményjátékos-, kriptovalutás csalásokra felhívni a figyelmet és tanácsokat adni, hogyan kerüljük el azt, hogy áldozatokká váljunk.”

A Telex számára az tette még különlegesebbé a már egyébként is érdekes sorozatot, hogy az a Merényi Dani volt az illusztrátor, aki a Telexen Grafitemberként a Napirajz rovat alkotója és a rajzai mellett az utóbbi időben klasszikus zenei témákban cikkszerzőként is ismerik olvasóink.

Illusztráció: Merényi Dániel

Az öt kedves, Kemény Zsófi által írt történetet Dani színes, hangulatos rajzai egészítették ki. A megjelenés napjain a Telex címlapján is látható volt a képregénysorozat egy-egy kockája, hiszen PR-cikkeink 24 órás címlapi kiemelést kapnak. 

A sorozat utolsó része itt található, a többi epizódot a cikkben linkeltük, a koncepcióról itt írt bővebben a Kreatív.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer