Minden jó, ha jó az Insta Story vége!

A Telex Facebook csatornáján eddig is megjelenhettek ügyfeleink támogatott tartalmai, de az Instagramon a Yettel elsőzött. Aktuális kampányukkal elsősorban a fiatalokat célozzák, így adott volt, hogy a legnagyobb Insta követőtáborral rendelkező híroldallal, velünk érdemes együtt dolgozni.

Az OMG és a Yettel júliusi felkérésére a Yettel Stage nyári, fesztiválidőszakra tervezett kampányához csatlakoztunk Telexes natív anyagunkkal. T.Danny-t, a Csókkirály című ikonikus Hungária/Fenyő Miklós szám friss feldolgozásának előadóját szólaltattuk meg egy őszinte interjú keretében, a cikkbe ágyazva természetesen az ehhez a számhoz készített videót is bemutattuk. Ahogy az „attól, hogy régi, még értékes” szlogenhez kapcsolódó kampányukra és az előadó parkos koncertjére is felhívtuk a figyelmet.

Grafika: Telex Sales

Ennél az együttműködésnél debütált a Telex támogatott tartalmainak a közösségi felületeken új lendületet adó Instagram Story és a Facebook Történetek megosztás is. Ezzel a kiegészítő szolgáltatással igen kedvező áron további aktív olvasókat érhetünk el. Így az elkészült támogatott tartalom cikkoldalára a megjelenés utáni napokban újabb, akár 10-15%-nyi új látogatót is terelhetünk.

Arról nem is beszélve, hogy a cikklátogatók mellett milyen magas így a social felületeket passzívan pörgetők elérése, hiszen a brand akkor is épül, az üzenet úgy is célba ér, ha valaki nem kattint tovább. Ebben is jó partnerek vagyunk, hiszen a magyar híroldalak közül a Telex Instáját követik a legtöbben, Facebook like-olóink pedig kiemelten aktívak konkurenseink  követőivel öszehasonlítva.

Keress minket bátran tartalmi és social együttműködéssel kapcsolatban is!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer