Partner interjú Bengyel Ádámmal

A Telex több céggel éves megállapodás keretében működik együtt, ezek a hosszú távú munkakapcsolatok gyakran évről-évre megújulnak. Interjúsorozatban mutatjuk be sales csapatunkkal jó kapcsolatban lévő állandó ügyfeleinket. Partnereink közé tartozik a Foxpost Zrt., a cég több éve együttműködik velünk online kommunikációjuk támogatásáért cserébe. Bengyel Ádám alapító-vezérigazgatót kérdeztük.

Mióta ügyfele a Foxpost lapunknak?

Évek óta kedvező csatornaként használjuk a Telex-et célcsoportunk megszólítására. Majd 2021-től a Telex akkor induló webshopjának válhatott szállító partnerévé a FoxPost.

Bengyel Ádám – Fotó: Stiller Ákos

Kérem mutassa be röviden az üzleti kapcsolat lényegét!

A Telex-szel való együttműködésünknek köszönhetően széles rétegekhez jutnak el fő üzeneteink, miközben a Telex webshop termékeit is szállítjuk.

Olyan kényelmes már a FoxPost csomagautomaták elérése, mintha a saját postaládánkban kezelnénk csomagküldeményeket. Így mindenki saját életritmusához igazodva veheti át a csomagját, nem kell a futárra várnia.

A FOXPOST küldetése a magyar kis- és középvállalkozások munkájának támogatása. Abban szeretnénk segíteni, hogy a vállalkozók lássák, hogy a megfelelő logisztika kiválasztása milyen nagy mértékben befolyásolja a gazdaságos működésüket, sikerességüket. Hisszük, hogy a csomagautomata a legjobb alternatíva az online rendelések kiszállítására. Magas szállítási minőséget nyújtó környezettudatos megoldásunkkal a vállalkozások az ügyfeleik elégedettségét növelve és a saját versenyképességüket fokozva spórolhatnak a kiszállítási költségeiken, ezáltal növelhetik eredményességük mértékét. 

Mi az együttműködés legnagyobb előnye az önök számára?

2022-ben nagy mérföldkő volt, amikor a 400. csomagautomatánkat telepítettük. A médiamegjelenésnek köszönhetően még intenzívebben terjedhetett a hír, hogy milyen gyorsan növekszik a hálózatunk. Továbbá a csomagautomaták használatáról szóló edukatív és egyéb kampányainkról is értesülhetnek az olvasók.

Tudna példát mondani nálunk futott sikeres kampányra vagy más sikeres közös projektre?

A Telex felületén, a Telexet olvasók széles táborát tudtuk megszólítani számunkra kiemelten fontos témákban. A FOXPOST applikáció megjelenésekor ezen a csatornán is hírt tudtunk adni a már letölthető applikációról, de emellett kiemelném azt is, amikor együttműködésben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel adománygyűjtésre hívtuk a Telex olvasóit is az Ukrajnában kialakult háborús helyzet menekültjeinek megsegítésére.

Mi az első érv, amivel másnak is ajánlaná, hogy a Telexen hirdessen?

Kár is lenne ragozni: a Telex az ország egyik legnépszerűbb, így sokak által olvasott hírportálja. Ezért a felületein jól célzottan több, érdeklődés szerint is csoportosítható közönséget el lehet érni.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer