Dobogón, nagy látogatottsággal indította a nyarat a Telex

Remek látogatottságú nyár eleji napok bizonyítják, hogy már uborkaszezonban is sokan keresik fel a Telexet. Közéleti témáink mellett tehát nagy számú olvasót vonzanak egyéb tartalmaink is.

A nyári időszak általában nem a legerősebb a híroldalak látogatottsága szempontjából, nem véletlenül ismeri mindenki az uborkaszezon kifejezést. Kevés ilyenkor az érdekes hír, és nyaralás, kikapcsolódás alatt mindenki szívesebben olvas könnyed témákról, mint a közéletről. Saját tapasztalatunk is egybevág ezzel: a Telex leglátogatottabb időszakai azok, amikor fontos dolgok történnek a világban, mert ilyenkor hiteles információforrásként az átlagosnál jóval többen megtalálnak minket.

Erre cáfoltunk rá a nyár elején

A júniusi hónap első hetében meggyőző látogatottsági adatokat produkáltunk. Hetedikén a híroldalak között a Telex volt a harmadik legolvasottabb – amit akár második helynek is tekinthetünk. Az Index mellett az Origót keresték fel nálunk is többen, de lássuk be, utóbbi oldal nem igazán tekinthető híroldalnak. Látogatói nagy része bulvár és erotikus, valamint közéleti trash tartalmakat fogyaszt, nem tájékozódni érkezik.

A következő napon is hétszázezer fölötti egyedi látogatónk volt, ami szintén szép eredmény, erre is büszkék lehetünk!

Továbbra sem kérdés, hogy amikor fontos események történnek a világban, hiteles információkért sokan keresik fel a Telexet. Már azt is bizonyítottuk, hogy széles tartalmi kínálatunknak köszönhetően akár eseménytelen napokon is tudunk érdekesek lenni olvasóinknak.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer