Partner interjú – Tóth Roland, Furbify

A Telex több céggel éves megállapodás keretében működik együtt, ezek a hosszú távú munkakapcsolatok gyakran évről-évre megújulnak. Interjúsorozatban mutatjuk be sales csapatunkkal jó kapcsolatban lévő állandó ügyfeleinket. Partnereink közé tartozik az Furbify Hungary Kft., akik több éve együttműködnek velünk online kommunikációjuk támogatásáért cserébe. Tóth Rolandot, a cég marketing tevékenységéért felelős kontaktunkat kérdeztük.

Mióta vagytok ügyfelei lapunknak?

Már a Telex indulásakor elkezdtük az együttműködést, tehát büszkén mondhatjuk, hogy a kezdetektől! Hallottunk az induló projektetekről, és megkerestünk titeket, kisvártatva jött is a pozitív válasz, azóta több ízben is dolgoztunk már együtt.

Tóth Roland – Fotó: Furbify Hungary Kft.

Mutasd be kérlek röviden az üzleti kapcsolat lényegét!

A mi fő termékünk a felújított számítástechnika, ezért IT eszközökkel tudunk leginkább segíteni a Telex újságíróinak és további kollégáinak. Egy megbízható, hosszú élettartamú gép az egyik legfőbb társa lehet egy sokat utazó, vagy otthonról dolgozó szakember számára. A másik oldalon pedig széles nézőközönséget tudunk megszólítani az újságon keresztül. Emellett rengeteg közös értékünk van, ide tartozik a környezetvédelem / fenntarthatóság is.

Mi az együttműködés legnagyobb előnye számotokra? 

Ahogy elhangzott, számunkra a legértékesebb, hogy eljuthattunk egy minőségi olvasóközönséghez, illetve vásárlói réteghez a mi szemszögünkből nézve. A Telex cikkei formailag és terjedelmileg lehetőséget adnak viszonylag ismeretlen termékünk részletesebb – edukatív – bemutatására.

Amennyiben volt ilyen, emelj ki kérlek egy nálunk futott sikeres kampányt vagy más jellegű sikeres projektet!

Több formátumot is kipróbáltunk a PR cikktől a banneres reklámokon át a natív cikkig, és tervben vannak további kampányok is. Idén a natív cikkekkel kísérletezünk, volt egy B2B jellegű bejegyzés, és hamarosan érkezik egy inkább lakossági fókuszú cikk.

Van olyan tartalom a Telexen, amit előszeretettel fogyasztasz? 

Szívesen tájékozódunk a napi történésekről, hírekről a Telexen, úgy általánosságban. Én, és a kollégák is gyakran tőletek tájékozódtunk az ukrán-orosz konfliktus részleteiről az elmúlt évben.

Amennyiben van ilyen, emelj ki egy dolgot, amiért másnak is ajánlanád, hogy a Telexen hirdessen.

Igazán barátinak mondanám a kapcsolatot, gyakran összefutunk személyesen is egy kávéra, hogy átbeszéljük a közös stratégiát. Mindig mindenben igyekeztek kedvünkre tenni. A karácsonyi ajándékok/figyelmességek igazán kedves gesztusok voltak!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer