Rekordszámú videóindítás a Telexen

Februárban 3,9 millió néző volt kíváncsi a Telex szerkesztőségi videóira, ezzel megdőlt az eddigi nézettségi rekordunk, amelyet 2021 őszén az előválasztás időszakában értünk el. 

A csaknem négymillió videóindítást 25 önálló anyaggal értük el, 153 percnyi szerkesztőségi anyaggal, Földes András afganisztáni riportfilmjével, valamint a választási műsorainkkal. 

Februárban 4 stábunk tudósított az orosz-ukrán háborúról Ukrajna négy különböző pontján. Az itt készült videóinkat egy erre létrehozott listán tudod végigböngészni. 

Februárban már javában zajlott a választási kampány is Magyarországon. Videós stábunk az ország minden pontján forgatott és a miniszterelnök nyomába eredt, hogy végre szóra bírja a Telex kamerái előtt. Itt nézheted meg, hogy sikerült ez a kísérletünk!

Fontos, hogy a versenytársainktól eltérően mi nem engedünk sem politikai, sem más hirdetéseket a videóink elé/közé/mögé a Youtube-on. Arra kérünk, hogy ha fontosnak tartod a munkánkat, és szeretnéd, hogy még több szerkesztőségi videót készítsünk, akkor támogasd a munkánkat!

Ügyfeleinknek készített támogatott videóinkat is külön lejátszási listán találják az érdeklődők. Amennyiben szeretnéd, hogy te, témád és céged is ezek közé kerüljön, keresd a sales csapatot! A támogatott videók a Youtube csatornánkon kívül cikkbe ágyazva is megjelennek a Telexen, 24 órát a címlapunkon is eltöltenek.

A Telex számára az első az olvasó, emiatt nagyon figyelünk arra, hogy a hirdetés és tartalom aránya ne legyen zavaró olvasóink számára, hanem mindkettő figyelemfelkeltő és érdekes maradjon.

Ajánlatkérésért keressen bennünket a sales@telex.hu címen!

További egyedi ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Site Footer