Szép kilátásokkal indult új rovatunk, a Szépkilátás

Tenczer Gábor talán a legismertebb hazai túrázó, aki meg is írja élményeit. Kollégánk régi és új cikkei immár saját rovatot kaptak nálunk, ez a Szépkilátás. A cikkgyűjtemény első szponzora a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ), amelynek honlapját az együttműködésnek köszönhetően a vártnál is több a téma iránt érdeklődő Telex-olvasó látogatta meg.

Az együttműködés keretében 2 héten keresztül jelent meg a szponzorcsík az új rovat nyitóoldalán és tartalmaiban desktopon és mobilon egyaránt. A kampány célja túrázók toborzása volt a Kéktúrázás napjára, amit október 8-án rendeznek meg országszerte az összes kéktúra szakaszon.

Illusztráció: Telex

A közösségi túraeseményen Gábor is részt vett egy dél-dunántúli szakaszon, a kampány landing oldala pont erre a szakaszra vitt. Az együttműködés kiemelkedően jónak számító számokat hozott, 0,4 ctr aránnyal. Nem csak az átkattintások magas száma jelenti a sikert, hanem az is, hogy olyanok keresték fel ügyfelünk site-ját, akik valóban érdeklődnek a túrázás iránt.

Új rovatunknak van facebook oldala is, amit már több mint 10 ezren követnek, de a Telex Neked hírlevél állandó eleme is egy-egy túrarovatos cikk minden héten.

,,Az MTSZ számára a legjobbkor indult a Szépkilátás, hiszen pont akkor startolt a rovat, amikor a Kéktúrázás napjára, az ősz hagyományosan legnagyobb túrarendezvényére készül a természetjárók nagy családja. Az esemény és a Szépkilátás rovat célcsoportja nagyon erős hasonlóságot mutat, a meddőszórás minimális, és garantált az olvasók „mentális térképének” hasonlósága is: emiatt választotta ezt a toborzási technikát az MTSZ. Gábor korábbi túráinak egy része a Természetjáró applikációban is fellelhető. A rovatvezető nem ismeretlen az MTSZ előtt, évekkel ezelőtt a mintegy 1200 kilométer hosszú Országos Kéktúra bejárásakor is együtt dolgoztunk, az utolsó túraszakaszon gyalogosan kísérte Gábort az akkor 93 éves természetjáró ikon,Thuróczy Lajos bácsi is, a Kéktúra egyik alapítója, a Szövetség tiszteletbeli elnöke.

– mondta Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Természetjáró Szövetség Marketingkommunikációs igazgatója.

A Telex számára az első az olvasó, emiatt nagyon figyelünk arra, hogy a hirdetés és tartalom aránya ne legyen zavaró olvasóink számára, hanem mindkettő figyelemfelkeltő és érdekes maradjon.

Ajánlatkérésért keressen bennünket a sales@telex.hu címen!

További egyedi ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Site Footer