Támogasd adód 1%-ával a Direkt36-ot, a Telex tényfeltáró partnerét!

A Telex nem jogosult még olvasói adójának egy százalékára, de van ötletünk, kinek adják. Ne feledkezzetek meg róla, ajánljátok fel az alapos és fontos anyagokon dolgozó Direkt36 csapatnak, akik írásai nálunk jelennek meg elsőként!

A Direkt36, a tényfeltáró újságírás meghatározó hazai műhelye, 2021 óta a Telex partnere. Ha számodra is fontos ez a munka, és még nem döntötted el, hogy kinek juttatod adód 1%-át, mi azt javasoljuk, hogy támogasd a Direkt36-ot és a tényfeltáró újságírást! Ne feledd, a határidő május 22-e! A felajánlásokat a Független Újságírók Alapítványával közösen gyűjtik, a rendelkező nyilatkozaton ezeket az adatokat tüntesd fel:


Független Újságírók Alapítványa
Adószám: 18075450-1-42
További részletek a Direkt36 honlapján:
https://www.direkt36.hu/1szazalek/

Illusztráció: Szarvas

Mire fordítja a Direkt36 az 1%-os támogatásokat? Izgalmas, rendkívül alapos, gyakran több hónapnyi kutatómunkán alapuló, korábban nem ismert információkat bemutató cikkek elkészítésére, amelyek elsőként a Telexen jelennek meg. Ilyen volt – csak az elmúlt hónapokban – az Ukrajna elleni orosz támadás magyar politikai kontextusait feltáró írás, a magántőkealapok tulajdonosait fényre hozó anyag, vagy a legutóbbi, amely azt mutatta be, hogy a magyar miniszterelnök miként bőszítette fel a korábban szorosan mellette álló lengyel vezetést.

A Direkt36 nélkülözhetetlen munkát végez – mi is köszönjük, ha segítesz nekik!

Site Footer