Új podcastjainkat hirdetők figyelmébe is ajánljuk

Április 11-től már hallgathatóak is vagyunk: négy podcastunk az ismert csatornákon és saját lejátszónkon keresztül is elérhető már. Zenei, közéleti, bűnügyi és gasztro témáink ügyfeleink számára is érdekesek lehetnek, akár tartalmi, akár display hirdetésben gondolkodnak.

Négy, heti megjelenésű podcasttal indulunk, de később újabbak várhatók.

A Téma Brückner Gergővel a Telex közéleti podcastja, amelyben hétről hétre, péntekenként a legfontosabb politikai, gazdasági kérdéseket dolgozzuk fel. A műsorban egyrészt telexesek beszélik majd át a témákat, másrészt pedig az adott terület döntéshozóit vagy neves szakértőit kérdezzük. 

A Telex After Sajó Dáviddal a Telex könnyűzenei és popkulturális műsora, amely minden héten csütörtökön jelenik meg. Ebben a podcastban a múlt, a jelen és a jövő legérdekesebb zenekaraival, jelenségeivel, albumaival és előadóival foglalkozunk. Interjúk, elemzések, zeneajánlók és hatalmas megfejtések minden héten.

Az Ízfokozó szubjektív gasztronómiai beszélgetéseket jelent receptek és nyálcsorgató ételek látványa nélkül, vendéglátós és hétköznapi szemmel: minden, amiről a mai modern gasztrotartalmakban nincs szó. Műsorvezetők Ács Bori, a Telex gasztroújságírója és Keve Márton szakács (101 Bistro) lesznek, a podcast pedig keddenként jelenik meg hetente. A podcast indulásával egyidőben elindul a Telex Gasztro Facebook- és Insta-oldala is.

A Telex Nyomozó podcast a szerepjátékos gyilkosságként elhíresült valódi bűnügyet, az utóbbi évtizedek egyik legfurcsább és legkülönlegesebb esetét mutatja be. Janecskó Kata és Munk Veronika true crime műsora igazi kuriózum, nyolc hónap újságírói munka, több mint ötven órányi felvett interjú áll mögötte, a rendező Fazakas Péter, a zeneszerző-sound designer Tövisházi Ambrus, a narrátor Nagy Zsolt színművész.

Podcastjainkat az indulás után meghallgathatjátok a címlapon és az applikációnkban megjelenő lejátszóban, de a Telexen kívül megtaláljátok a Telex új podcastos Youtube-csatornáján, a Spotifyon, az Apple és a Google Podcastok között is.

Hirdetői megjelenésre lapunk felületein (cikk és gyűjtőoldal), hangban az új tartalmainkba ágyazva és képben a frissen átadott podcast stúdiónkban (Youtube-on) egyaránt lehetőség van.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer