Újdonságok a népszerű Észkombájn rovat háza táján

A Telex-szel egyidős, tehát kétéves Észkombájn rovatban minden egyes nap jelenik meg cikk tudományos, történelmi vagy épp popkulturális érdekességekkel. A méltán népszerű tartalmak hirdetői szemmel is értékesek, hiszen annak ellenére is sok olvasó kattint rájuk, hogy értelemszerűen kerülik a megosztó közéleti/politikai témákat.

Nemrég jelent meg az első Észkombájn könyv, elindult a tartalmak számára dedikált hírlevél és Facebookon is saját oldalt kapott a rovat, melynek megújulásának részleteiről ebben a cikkben is írtunk. A sebességváltás mellett a lényeg nem változott: továbbra is minden nap jelentkezünk egy új cikkel. Annak, aki jobban megismerné népszerű ismeretterjesztő tartalmainkat és belemerülne az archívumba, a rovat nyitóoldalát ajánljuk.

Hirdetőink már a szülinap előtt óriási érdeklődést mutattak, többen is lecsaptak a rovatban futó hirdetési helyeinkre. Legyél okos te is, nézz bele az Észkombájn szponzorációs ajánlatunkba, ami itt érhető el!

A Telex számára az első az olvasó, emiatt nagyon figyelünk arra, hogy a hirdetés és tartalom aránya ne legyen zavaró olvasóink számára, hanem mindkettő figyelemfelkeltő és érdekes maradjon.

Ajánlatkérésért keressen bennünket a sales@telex.hu címen!

További egyedi ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Site Footer