Elindult a Főzősuli a Telexen

Új, sütésről, főzésről szóló cikksorozat indult a Telex gasztro rovatában. A cikkeket a Telex témában leginkább otthon lévő újságírója, Ács Bori írja, aki  bemutatja, hogy mi keresnivalója van annak a konyhában, akinek az alapvető tudása is hiányzik ehhez. Keress minket, ha hirdetnél új tartalmaink mellett!

2022. november 15-én a rántottakészítés rejtelmeit bemutató cikkel elindult az oktatás a Telex Főzőiskolájában. Bori írásai a teljesen kezdőknek nyújtanak majd segítséget, de szórakoztató, színes tartalom lesz ez szinte mindenkinek, akit kicsit is érdekel a gasztronómia.

A következő hónapokban gasztro rovatunk rendszeres cikkei mellett tehát ezekkel az anyagokkal is találkozhatnak olvasóink. Ha FMCG cég kommunikációjáért felelsz vagy akár háztartási gép gyártóját, forgalmazóját képviseled, illetve úgy ítéled meg, hogy ez releváns tartalmi környezetet jelent ügyfelednek, vess egy pillantást támogatási ajánlatunkra. Kukkants ide: Főzősuli Ács Borival.

A Telex számára az első az olvasó, emiatt nagyon figyelünk arra, hogy a hirdetés és tartalom aránya ne legyen zavaró olvasóink számára, hanem mindkettő figyelemfelkeltő és érdekes maradjon.

Ajánlatkérésért keressen bennünket a sales@telex.hu címen!

További egyedi ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Site Footer