Hallgatók és hirdetők figyelmébe: új podcastok és folytatások érkeznek! 

Két új podcasttal jelentkeztünk: elindult a Rákeltérítő és a Kisbolygó, folytatódik az After és a Téma. Már elérhető friss, ropogós podcast ajánlatunk is, melyben hirdetési lehetőségek és korábbi adások remek teljesítményei között böngészhet minden potenciális és jelenlegi ügyfelünk!

A Rákeltérítőben egy nehéz, de fontos és sokakat érintő témát, a daganatos betegséggel érintett emberek küzdelmeit dolgozza fel Markovits Ferenc exrádiós meghívott vendégek segítségével, az ő történetük bemutatásával. Az adásokból megismerhetjük a betegség és a gyógyulás történetét, sok személyes, de általános tanulságokat hordozó részletre fény derül, a legnehezebb pillanatokról is tabumentesen lesz szó.

A Rákeltérítő akár érintetteknek, akár a téma iránt más okból érdeklődőknek nyújt hasznos tudást, támaszt, reményt, miközben érdekes emberi történeteket ismerhetünk meg. Az évad vendégei között szerepel többek között Epres Attila, Halász Judit, Cserhalmi György és Tallós Rita. Az első részt már publikáltuk, és a következő hónapokban minden héten hétfőn délután 5-kor jelentkezik a friss adás a Telex podcastos felületein: AppleYouTubeSpotify és Google Podcast.

Illusztráció: Telex

Másik új műsorunk a Kisbolygó: Nagy Réka, az Ökoanyu fenntarthatósággal foglalkozó Facebook-oldal szerkesztője és a Komposzt podcast műsorvezetője új műsorral jelentkezik a Telexen. A Kisbolygóban a zöld kérdéseket emberközeli, megoldásfókuszú módon közelítjük meg, adásonként más-más, a mindennapi élethez szorosan kapcsolódó témáról lesz szó meghívott szakértők segítségével.

A műsorban arra helyezzük a hangsúlyt, mit tudunk tenni a saját életünkben, mire jó figyelni, mit érdemes tudni a napjainkat átható környezeti kérdésekről. A podcast első adása már elérhető, és a következő időszakban minden héten kedden délután 5-kor jönnek majd az új részek az összes felületen: AppleYouTubeSpotify és Google Podcast.

Új műsoraink a Telex Podcast csatornán futnak majd, és itt jönnek minden héten a Téma Brückner Gergővel friss epizódjai is: YouTubeSpotifyApple és Google Podcast;

Sajó Dávid műsora, az After pedig továbbra is külön felületeken: YouTubeSpotifyAppleGoogle Podcast.

Podcastjaink hirdetői szemmel is érdekesek lehetnek, a különböző megjelenési lehetőségekkel és a korábbi adások teljesítményével kapcsolatban az innen letölthető podcast ajánlatunkból tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer