Kirobbanó formában a Telex social csatornái

Facebook követőink száma átlépte a 600 ezret! Ebből az alkalomból adunk körképet arról, hogy állunk a különböző platformokon. Ahhoz képest, hogy alig néhány éve indult a történetünk, nincs okunk szégyenkezni, sőt! Követőink számát tekintve több platformon mi vagyunk a piacvezetők, ha aktivitásukat nézzük, akkor Facebookon is előzünk mindenkit. 

Azzal, hogy a Facebookon jelenleg már 601 ezren követnek minket, a legnagyobb hazai híroldalak között vagyunk, annak ellenére, hogy jóval később indultunk. Amennyiben a posztjainkra érkező reakciókat, a gyakran kialakuló kommentcunamit is nézzük, az is kiderül, hogy követőink aktívak – ami kiemelten fontos számunkra és ezt a minőségi mutatóink is alátámasztják.

Facebook interakcióink alakulása – forrás: CrowdTangle

A Telex olvasóinak jelentős része a fiatalabb korosztályból kerül ki, amit az Instagram és TikTok követőink száma igazol. Az Instagramon több mint 112 ezer követőnk van, míg tavaly márciusban még 80 ezer követővel rendelkeztünk. Ez azt jelenti, hogy egy év alatt jelentős növekedést értünk el!

Mostanra már több mint 70 ezer követőnk van TikTokon is, így ezeken a közösségi platformokon a legtöbb és legaktívabb követőbázissal rendelkező magyar közéleti oldal vagyunk. Ebben elévülhetetlen érdemei vannak profi social csapatunknak és az általuk készített minőségi tartalmaknak, hírmagyarázó videóknak, közvetítéseknek, posztoknak – mondhatnánk, hogy a közösségi felületeink mára már az egész szerkesztőség szívügyévé váltak.

Apropó videó! A Youtube-on 250 ezer feliratkozónk van, a statisztikák szerint számuk dinamikusan növekszik. Rendszeresen a topligában vagyunk a YouTube-on elindított videók számát tekintve, és gyakran csak televíziós csatornák előznek meg minket ezen a platformon – tervezzük, hogy hamarosan erről is beszámolunk.

Ügyfeleinknek is javasoljuk, hogy kövessenek minket a social csatornáinkon, ha pedig kampányt terveznek, ezekkel a felületekkel is számoljanak – például úgy, hogy natív tartalmaikhoz Facebook megosztást is kérnek!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer