Bővült a csapatunk

Örömmel jelentjük, hogy a sales csapatunk ismét bővült! Immár tízen dolgozunk azon, hogy jelenlegi és potenciális ügyfeleink minél jobb élményekben és eredményekben gazdagodjanak a közös munka során.

A Telex a kezdetektől a maga útját járja az értékesítés terén is. Három éve még éppen, hogy megjelent az igény, hogy legyenek hirdetési lehetőségek az oldalon, ez néhány kolléga megfeszített munkájának köszönhetően megoldódott. Ahogy nőtt olvasottságunk, a piacon betöltött szerepünk, az igények is változtak, elindultunk ezen a területen is a professzionálódás útján.

Ma már tízen dolgozunk azon, hogy a programmatic, display és tartalmi hirdetéseink hatékonyan működjenek ajánlatadástól utánkövetésig. Az eredmények nem maradtak el, kimagasló hirdetéseink láthatósága. A Telex számára pedig ez a bevételi forrás egyre meghatározóbb a támogatások és a pályázatok mellett.

A Telex sales csapata 2024. 03. 12-én.

Ősszel Tordai Norbi személyében új Ad Ops & Programmatic manager érkezett. Az elmúlt hónapokban pedig további három új tehetséges és lelkes kolléga csatlakozott hozzánk: Kelemen Brigi és Orvos Ádám account managerként, míg Németh Lili a sales & marketing asszisztensi pozícióban segíti munkánkat.

A senior kollégák elkötelezettek abban, hogy átadják tudásukat és támogatást nyújtsanak az újonnan érkezőknek, ugyanakkor az is egyértelmű számukra, hogy sokat tanulhatunk tőlük. Célunk továbbra is az ügyfeleink, a hirdetők magas színvonalú kiszolgálása és a sikeres együttműködés előmozdítása. Fogadjátok őket szeretettel!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer