Millió fölötti AV-t eredményezett a Telexen a Samsung kéthetes rovatszponzorációja

A Telex rovatszponzorációs ajánlatai kiemelkedő láthatóság mellett kedvező áron hoznak magas AV-számokat. Így volt ez a januári CES időszakában is, a Techtud rovat eredményei nagyságrendekkel meghaladták saját becslésünket is.

Legnépszerűbb rovataink mindegyike heti vagy havi szinten is támogatható, legyen szó akár a Gazdaságról, a Sportról, az Észkombájnról, a Szépkilátásról, a Gasztróról vagy a épp a Techtud rovatról. Az utóbbi esetében partnerünk rovattámogatásával legutóbb éppen a januárban, a Las Vegas-i CES kiállításról jelentkeztünk friss, helyszíni anyagokkal, tudósításokkal.

Szponzor megjelenése rovatoldalon

A támogatott rovat minden anyagában ilyenkor a cikk-közi 1. hirdetési zónában a partnerünk bannere (desktopon 640×360, mobilon és App-ban 300×250) látható, amit kiegészít még a Telex által készített reszponzív szponzorcsík is, ami ilyenkor minden, a rovathoz tartozó cikkünk címe alatt feltűnik.  

Az ajánlat során ügyfelünk részére ebben az esetben is AV becslést adtunk. Ebben a kéthetes januári időszakban a Techtud rovatunk támogatására 400.000 AV-t prognosztizáltunk, amit többszörösen meghaladt az eredmény, hiszen bőven 1 millió AV felett teljesítettünk.

Ha a targetált AV-csomag vonzó megoldás számodra vagy ügyfeled részére különlegesebb, látványosabb megoldásban gondolkodsz, javasoljuk, hogy tervezz a célcsoportodhoz illő rovat szponzorálásával is, számaink, eredményeink bizonyítottak. Kérd egyedi, szponzorációs ajánlatunkat!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer