Szép számokat kaptunk olvasóinktól születésnapunkra

Ahogy cikkünkben is megírtuk a Telex indulásának második évfordulója utáni kedden minden idők második legolvasottabb napja következett 904 000 egyedi látogatóval. Ezzel az egész magyar internet második leglátogatottabb oldala volt aznap a Telex az applikációt is beleszámítva.

Ennél is komolyabb eredmény, hogy a 18–55 éves korcsoportban a Telexet olvasták a legtöbben, a 15-25, 15-35, 15-45 és 15-55-ben egyaránt. Azokban az időszakokban, amikor fontos történések vannak itthon vagy a világban, a fiatalok elsődleges hírforrása tehát már a Telex.

Az öt leglátogatottabb hazai weboldal egyedi látogatószáma (website és applikáció együtt) 2022. október 4-én – Forrás: Gemius Audience (2022.10.04., Brand node)

Az indulás idején az volt az egyik álmunk, hogy a legnagyobbak leszünk, ez az álom megvalósulóban van. A célunk továbbra is az, hogy mi legyünk a hírfogyasztók első számú forrása, hiszünk abban, hogy az országnak szüksége van egy olyan szabad hírforrásra, ami nem függ befektetőktől, politikai erőktől, ahol szigorú alapelv a megbízhatóság és a hitelesség

A Telex ilyen oldal, és minél nagyobbak vagyunk, annál több ember tájékozódhat magabiztosan az ország és a világ történéseiről. Ehhez a munkához elengedhetetlen, hogy támogatóinknak és hirdetőinknek köszönhetően továbbra is stabil legyen anyagi hátterünk.
A fiatalabb korosztályok hatékony elérése mellett büszkék vagyunk arra is, hogy az oldalon eltöltött idő és a címoldali látogatottság tekintetében is kiemelkedően teljesít a Telex. Ez is azt mutatja, hogy fontos tájékozódási pontot jelentünk.

A Telex számára az első az olvasó, emiatt nagyon figyelünk arra, hogy a hirdetés és tartalom aránya ne legyen zavaró olvasóink számára, hanem mindkettő figyelemfelkeltő és érdekes maradjon.

Ajánlatkérésért keressen bennünket a sales@telex.hu címen!

További egyedi ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Site Footer