Szülinapos a Telex, nektek is köszönjük!

Három éves a Telex. Ma már tudjuk, hogy ezt a mondatot aligha írhatnánk le, ha nem lennének ügyfeleink, hirdetőink. Hiszen ugyan támogatóinknak köszönhetően indulhatott el a történetünk, de a működésünk egyre nagyobb részét fedezik hirdetői bevételeink. Köszönjük a bizalmat, jó tartalommal és az igazi sajtóban hívő olvasókkal háláljuk meg, mert abban hiszünk, hogy nektek és nekünk is ez a legfontosabb!

A születésnapunkról írt már Német Tamás főszerkesztőnk, ő is hangsúlyozta a  támogatók, olvasók fontosságát. Ahogy azt is, hogy ezt sok szakmai díjjal jutalmazott tartalommal, rengeteg munkával háláljuk meg. A három év alatt felépült Magyarország talán legjobb szerkesztősége, és a komoly közéleti-politikai cikkek, videók mellett rengeteg könnyedebb, de fontos témával is foglalkoztunk.

Ti azt is tudjátok, hogy ezzel párhuzamosan sales csapatunk, fejlesztőink azon is dolgoztak, hogy legyenek a tartalom mellett jó hirdetési megoldásaink, hogy üzletfélként, partnerként is megálljuk a helyünket. Úgy tűnik, hogy veletek közösen jó úton járunk! És hogy mit jelent ez számokban?

Összesen eddig megközelítőleg 1 600 kampány futott nálunk. Beszédes, hogy hogyan áll össze ez a tisztességesnek mondható érték:2020-ban 86, 2021-ben 397, 2022-ben 533, idén pedig már eddig is 590 kampány futott Telexen! 130 PR cikket közöltünk és 65 natív anyagot gyártottunk, 2021 áprilisában pedig elindult nálunk a programmatic, ennek keretében megszámlálhatatlanul sok kampányt futtattunk. Mindebben közel 400 ügynökség és hirdető volt partnerünk.

Ezúton is köszönjük nektek, a velünk dolgozó ügynökségeknek és a hirdető partnereknek az eddigi bizalmat! Továbbra is azon leszünk, hogy a legértékesebb pixeleket és a legjobb tartalmakat adjuk nektek a hazai piacon.

Hajrá Telex, veletek közösen, csak így tovább!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer