Támogatott videó egy nap alatt? Ilyet is tudunk

A támogatott tartalmak átfutási ideje rengeteg mindentől függ. Az elkészült anyagot ügyfél oldalon gyakran többen is átnézik, a módosítási, véglegesítési körök így elhúzódhatnak. Videó esetében ez fokozottan igaz, hiszen az esetleges újravágás időigényes feladat. Mutatunk egy példát arra, hogy lehet ezt gyorsan, hatékonyan csinálni.

Amikor az ALDI ügynöksége felvetette, hogy forgassunk a Voltra kitelepült üzletről és grillteraszról, mindketten tudtuk, hogy az időfaktorra figyelnünk kell. Az olvasó számára addig érdekes a téma, amíg van aktualitása, míg tart a fesztivál. A tervezett timing szoros volt: a Volt első napján és estéjén forgatunk, a második nap az utómunkáé és visszaigazolási köröké, a harmadikon megjelenés. 

Ahhoz, hogy végül ez így össze is jött, sok mindennek köszönhető. A videós csapat felkészülten érkezett a helyszínre, konkrét forgatási tervvel a fejében, amihez tartotta is magát. A scriptelés már éjjel, Sopron és Budapest között, az autó hátsó ülésén elkezdődött, kora reggeltől pedig a vágással folytatódott. 

Az Aldi csapat több fővel várt minket a helyszínen, kérdéses témákban azonnal döntéseket hoztak, ha szükség volt rá, hatékonyan segítettek. Ha kellett, velünk együtt stoppoltak egy pénztárt a forgatás kedvéért, vagy találtak egy szakács kollégát, aki örömmel nyilatkozik a témában. És persze a jó hangulatú forgatáshoz hozzátett, hogy a fesztiválozók szerették a szolgáltatatást: szinte minden megkérdezett örömmel és pozitívan beszélt az üzletről és a grillteraszról.  

A gyorsasághoz az is kellett természetesen, hogy megakadás az utómunka során sem volt. A videó és a kísérőszöveg első változatához gyorsan jött néhány ügyfélkérés, ha kérdésünk volt, akár munkaidőn kívül is megkaptuk a válaszokat.

A fesztivál harmadik napján, az eredeti tervek szerint megjelent az Aldi által támogatott anyagunk, 24 órát a Telex címlapján töltve hatékonyan elérve a célcsoportot. Köszönjük a közös munkát!

A Telex számára az első az olvasó, emiatt nagyon figyelünk arra, hogy a hirdetés és tartalom aránya ne legyen zavaró olvasóink számára, hanem mindkettő figyelemfelkeltő és érdekes maradjon.

Ajánlatkérésért keressen bennünket a sales@telex.hu címen!

További egyedi ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Site Footer