Támogatott videóinkkal már Facebook oldalunk több százezres tábora is találkozik

Youtube-csatornánkra és cikkbe ágyazva címlapunkra természetesen továbbra kikerülnek ügyfeleink számára forgatott videós anyagaink, az azonban újdonság, hogy a majd 540 ezer követővel rendelkező social oldalunkra is feltöltjük ezeket.

A Telex Facebook oldala nem csak a kedvelések és követők számában kiemelkedő a versenytársakkal összehasonlítva. Az organikus elérés, interakciók száma és más mutatók alapján egyértelműen a legelkötelezettebbek és legaktívabbak közé tartoznak követőink, akik nagy számban reagálnak tartalmainkra és osztják tovább azokat.

Jó példa erre a Groupama Biztosító megbízásából forgatott videónk, melyben arról kérdeztük az utca emberét, hogy hogyan spórol a gazdasági nehézségek és magas infláció időszakában. A több százezres organikus elérés, százezres megtekintés és ezer fölötti reakció jól mutatja, hogy a Telex követői elkötelezettek és érdeklődők abban az esetben is, ha a szabályozásnak megfelelően természetesen jelöljük, hogy adott tartalmunk fizetett együttműködés keretében jött létre.

Támogatott videóinkat továbbra is a Telex Youtube- csatornájáról ágyazzuk be cikkeinkbe, ahol külön lejátszási listába kerülnek. Érdeklődő meglévő és potenciális ügyfeleink ezeken a felületeken tudnak tájékozódni, kérdés, ajánlatkérés estén pedig természetesen állunk rendelkezésre!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer