Új termékek és árak friss árlistánkban

Érdemes átnézni márciustól érvényes árlistánkat, új hirdetési lehetőségeket is kínálunk. Örömre adhat okot, hogy nálunk is vannak ársapkás termékek, és van, amire érdemes még februárban lecsapni!

Az AV csomagokat változatlan áron kínáljunk, újdonság, hogy mobilon bevezettük az extra nagy, 300*600 pixel banner méretet. Készülünk új típusú tartalomhoz kapcsolódó hirdetési lehetőségekkel is, hisz még az év első felében felpörög nálunk a podcast készítés.

A címlapi fix árakat a megnövekedett látogatottsághoz igazítottuk, így mobilon az új listaár 1.200.000 Ft + ÁFA / nap, melyhez napi 500 000 AV megjelenés várható. A tudatos Telex fogyasztók elérésére remek lehetőség a címlapi fix megjelenés, mely mostantól mindhárom felületre rendelhető csomagban.

A Telex olvasói és támogatói elkötelezettek, ami abból is látszik, hogy a magyar piacon kiemelkedő főoldalunk látogatottsága és az, hogy olvasóink mennyi időt töltenek tartalmaink böngészésével, hány anyagunkat nyitják meg. A lapunkat elsődleges hírforrásként kezelő rendszeres olvasókat érheted el így.

Telex címlap minden eszközön: 1.850.000.- Ft/nap Várható AV: 805 000

Március 1-től érvényes árainkat itt találod.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer