Fiataloknak szóló kiadványt indít a Telex

Telex After néven önálló, fiataloknak szóló kiadványt indít a Telex.hu. A lap a korábbi népszerű zenei témájú podcastját bőviti aloldallá, amelynek fókuszában popkulturális tartalmak lesznek: a zenei témák mellett sorozat- és filmkritikák, játéktesztek és programajánlók is helyet kapnak. Emellett számos olyan közéleti és életmód téma is elfér majd, amely kimondottan a fiatal korosztályt érinti.

A Telex After külön dobozt is kap a Telex.hu címlapján, ahol napi rendszerességgel jelennek majd meg cikkek, ajánlók, interjúk, a tartalmak egy része ugyanakkor – illeszkedve a célcsoport fogyasztási szokásaihoz – kimondottan social felületekre készül, és nagy hangsúly lesz a videós tartalomgyártáson.

“Az Afterben nem a formátum határozza majd meg a tartalmat, hanem a tartalom formátumot. Egyre többen tájékozódnak cikkek helyett Youtube-on, Instagramon vagy Tiktokon, bizonyos médiaműfajokat egyre többen szeretnek nem cikkes formában fogyasztani. A Telex After éppen ezért nemcsak egy szimpla szórakozásrovat vagy popkulturális blog, hanem igyekszik minél több felületen értékes tartalmakat gyártani a követőinknek. Így például minden héten tematikus Spotify-playlisteket készítünk, amelyekből naponta csepegtetünk dalokat az Instagram-profilukon. Pár héttel ezelőtt pedig elindult a Telex After zárt Facebook-csoportja is, ahol minden nap koncerteket, albumokat, sorozatokat és videójátékokat ajánlunk, illetve a Telex szerzőivel lehet kibeszélni a legaktuálisabb témákat”

Sajó Dávid, a Telex After vezetője

A Telex Afternek egyértelműen az a célja, hogy kulturálisan meghatározó felület legyen, ahol megfelelő fókuszt kap a hazai és nemzetközi szórakoztatóipar és popkultúra. Természetesen az új kiadvány alapját képező After Podcast is folytatódik, sőt, október 18-tól elindul az After+, egy új szórakoztatóipari podcast, amelynek friss epizódjai minden szerda délelőtt jelennek meg. Ebben a Telex munkatársai és különböző meghívott szakértők kommentálják a hét legfrissebb popkulturális történéseit, filmes híreit, zenei megjelenéseit és minden olyan eseményt, amelyekről érdemes részletesen beszélni.

Az indulásra összeállt a Telex After állandó csapata is. Bakos Barna vágóként és technikai emberként, Bicsérdi-Fülöp Ádám szerkesztő-újságíróként, Antal Bálint és Kersner Máté junior újságíróként, Szente Katica pedig a műsorok szerkesztőjeként és adásrendezőjeként dolgozik az új felállásban. A kiadvánnyal létrejött rovatot pedig Sajó Dávid vezeti majd a műsorok és cikkek készítése és szerkesztése mellett.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer