Dupláztunk a Samsunggal a CES alkalmából

Az év idén is a tech világ legnagyobb eseményével, a CES kiállítással indult januárban. Az is hagyománynak tekinthető, hogy újságíróink ilyenkor a helyszínről tudósítanak az újdonságokról a téma iránt érdeklődő olvasóknak. Őket érte el a Telex felületein szponzorációs együttműködés keretében a Samsung, még a vártnál is jóval hatékonyabban.

2022. október végén vált biztossá, hogy 2023. január 5 – 8. között Las Vegasból jelentkezhet majd be a Tech rovat, hogy a CES (szórakoztató-elektronikai kiállítás) legérdekesebb eseményeiről, bemutatóiról egyenesen a helyszínről számolhatnak majd be újságíróink.

Még októberben ezt a pár napot egy hetesre bővítve (január 4 – 10. között) egy, a teljes TECH rovatot érintő szponzorációs ajánlatot készítettünk, ügyfélre szabott szponzorcsíkkal és cikk-közi bannerrel. Az elkészült ajánlatunkra a Samsung (Publicis) csapott le leggyorsabban.

Vállalásunk szerint az egy hét alatt minimum 10 helyszíni riport, illetve egyéb tech tematikájú cikk születik, ami becslésünk szerint 150.000 oldalmegtekintést jelenthet, 100.000 UU mellett.

A végeredmény ennél sokkal meggyőzőbb lett, hiszen mind a született cikkek számában, mint a becsült AV-k tekintetében messze felülmúltuk a becsléseket. Végül a szponzoráció hete alatt 18 Tech rovatos anyag született, a cikk-közi bannerek 400.000 AV (220.000 UAV) felett teljesítettek.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer