Elindult a Telex filmklubja, hirdetőknek is ajánljuk!

Havi vetítéseinken a nézők nagyközönség előtt még nem látható filmeket nézhetnek meg és beszélgethetnek alkotókkal, újságírókkal. Ügyfeleinknek csomagban kínálunk kapcsolódó online hirdetési felületeket és helyszíni megjelenést, melyekkel hatékonyan érhetnek el elkötelezett olvasókat és kulturális érdeklődésű filmrajongókat egyaránt.

A filmklub házigazdája Klág Dávid újságíró, ő hívja meg a vetítésekre a szakma jeles képviselőit, beszélget velük és a közönséggel a látottakról. Mint azt meg is írtuk, a vetítések helyszíne a Toldi mozi lesz, az első filmet március elején telt ház előtt mutattuk be – a Nyócker! rendezője, Gauder Áron új munkáját, a Kojot négy lelke című animációs filmet.

Fotó: Melegh Noémi Napsugár

Az, hogy mik lesznek a következő alkotások, még titok, de az időpontok nyilvánosak: április 4-e, május 2-a és június 6-a. A vetítésekre azokat a filmrajongókat várjuk, akik elkötelezettek a magyar alkotások iránt és a filmek mellett a szakmára is kíváncsiak.

Ügyfeleinknek felexibilis hirdetői csomagot kínálunk, melyben online kampány és helyszíni megjelenés (akár termékbemutató is) egyaránt szerepel. A több mint 550 ezeres követőtáborral rendelkező Facebook oldalunkon is megosztott beharangozó cikkek, valamint a Budapest Film mozijaiban (Corvin, Művész, Toldi, Puskin) is futó kedvcsináló anyagaink is nyitottak hirdetői megjelenésre. Ritka alkalom nekünk, különleges lehetőség hirdetőinknek, hogy online jelenlétünkből kilépve, a való világban is találkozhatunk elkötelezett olvasóinkkal.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer