Itt a friss médiaajánlatunk, csak tessék!

Három évesen nem csak a gyerekbetegségeken vagyunk túl, rengeteg mindent kinőttünk és lecseréltünk. Most végre erre is sor került, így büszkén mutatjuk frissen, ropogósan. Ilyenek vagyunk most, rengeteg erősséggel, egyedi jellegzetességgel, sok tekintetben túlnőve nem csak kortársainkon, hanem az idősebbeken is.

Igen, új médiaajánlónkban amellett, hogy áttekintjük, milyen eredményeket értünk el ebben a három évben, természetesen azt is megmutatjuk, milyen hirdetési lehetőségek érhetők el nálunk. Az ugyanis nem változott, hogy az olvasói adományok és a pályázatok mellett a Telex működésének harmadik fontos forrását a hirdetések jelentik. Hirdetők nélkül nem működhetne a legnagyobb, dolgozói tulajdonban lévő, közélettel foglalkozó szerkesztőség.

Büszkék vagyunk rá, hogy miénk a második leglátogatottabb címlap, hogy belföld rovatunk piacvezető, hogy a fiatalok minket olvasnak. A 40 alattiak körében a mi címlapunkat nézik legtöbben, a 30 év alattiak a Telexen töltik a legtöbb időt a hírportálok közül.

Ennek is köszönhető, hogy a Telex a hirdetők számára is az egyik legértékesebb híroldal. Sok időt töltenek nálunk olvasóink, akik a piaci átlagnál kevesebb hirdetéssel találkoznak oldalainkon. Ezért is lehet, hogy a reklámok láthatósága nálunk kiemelkedő – ebben is piacvezetők vagyunk. Ráadásul friss AdReal adatok alapján a legtöbb minőségi hirdetés is nálunk található.

Ahogy szerkesztőségi tartalmaink, úgy hirdetéseink esetében is fontos mutató a minőség – előbbiek az olvasók, utóbbiak az objektív mérések próbáját állják ki. Csak tessék!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer