Májusban a Telex belföld rovatát olvasták a legtöbben

1 861 976 egyedi látogató – májusban már ennyien olvasták havi összevetésben a Telex Belföld rovatát, ezzel pedig ebben a mutatóban az első helyre kerültünk a Gemius által publikusan mért belföld rovatok között.

Eszerint a hazai közéleti, politikai híreket, fejleményeket, tartalmakat ebben a hónapban már a Telexen követték a legtöbben Magyarországon. Fontos mérföldkő ez a lapnak, két és fél évvel ezelőtti indulásunkkor még legfeljebb csak remélni mertük, hogy ilyen rövid idő alatt a magyar nyilvánosság megkerülhetetlen szereplőjévé válunk.

A rovat májusi egyedi látogatóinak száma

A Telex ma már a hazai online piac top 10-es szereplője, a hírszájtok között egyike a legnagyobbaknak. Tartalmainkból naponta 6-700 ezer olvasó tájékozódik, kiemelkedően teljesítünk az oldalon eltöltött idő tekintetében, és abban, hogy mennyien látogatják nyitó oldalunkat. Százezreknek mi vagyunk a legfőbb napi tájékozódási forrás, olvasóink között sok a fiatal, a magasan iskolázott és jól kereső, túlnyomó részük nagyvárosokban él, és sokan fogyasztják tartalmainkat külföldről is.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer