Zárt körű Carson Coma koncerttel köszöntük meg a támogatást

A Telex több lábon áll, sem hirdetők, sem támogatók nélkül nem tudnánk a munkánkat végezni. Az elmúlt hétvégén egy egyedi koncerttel köszöntük meg azoknak, akik támogatnak minket, a jegyeket sorsoltuk.

Alig több mint három éve indult a Telex története, és egészen hihetetlen, hogy meddig jutottunk. Az ország egyik legnagyobb szerkesztősége állt mára össze, és szállítja napról-napra a fontos és szórakoztató cikkeket, videókat.

Nézettségünk stabilan a közéleti oldalak top ligájával mérhető össze, amikor fontos dolgok történnek, rendre dobogós a helyezésünk. Az oldalon eltöltött idő tekintetében már hosszabb időszakokra piacvezetők vagyunk, ahogy hirdetéseink láthatósága és sok más szempontból is. Videós tartalmainkat rengetegen fogyasztják a Youtube-on, a social media felületeken is nagy és aktív a közösségünk – Instán vagy TikTokon nincs versenytársunk.

Dinamikusan nő a csapatunk, ahogy a készülő tartalmaink száma is – ez nem lehetne így, ha nem növekednének hirdetési bevételeink. Ahogy az egyedi és rendszeres támogatóink aktivitása nélkül sem tehetnénk a dolgunkat.

A szombat este a buli mellett a köszönetről szólt: a zárt körű eseményre támogatóink között sorsoltunk ki belépőket. A fő fellépő az a Carson Coma volt, mely a legnépszerűbb fiatal gitárzenekarként épp MVM Dome koncertjére készül, őket ilyen meghitt körülmények között ritkán láthatjuk. Az estet Szabó Simon színész és zenész kollégánk, Pándi Balázs DJ- szettje zárta.

Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Köszönjük minden támogatónknak és ügyfelünknek a bizalmat, a zenekarnak a fellépést! Folytatjuk a munkát, de az is fontos, hogy tudjunk találkozni veletek, legközelebb erre lehetőség március 14-én a Gólyában, a következő Telex After-bulin lesz.

Site Footer