Nagyon sokat tud a Telex app – olvasónak és hirdetőnek egyaránt ajánljuk!

Sokat tud abból a szempontból is, hogy egy szép decemberi napon az összes híroldal alkalmazása közül a miénket pörgette a legtöbb olvasó Magyarországon. És azért is, mert az állandó fejlesztésnek köszönhetően egyre nagyobb tudásra tesz szert.

A Telex hároméves történetében először lettünk elsők a magyar hírappok között. December ötödike volt ez a jeles nap, a trendeket nézve reményeink szerint követik majd hasonlók. A konkrét számok alapján szó sincs arról, hogy célfotóval lett volna meg az első hely. Az alkalmazásunk 61 744 RU-t tudott aznap, a második helyezett 50 320 és a harmadik 35 836 real userével szemben.

Azt az újságban is megírtuk, hogy miért érdemes a friss 2.0-ás verziót letölteni. Van benne kereső, cikkmentési lehetőség, podcaslejátszó, mindemellett kézre áll és stabil. És hogy miért jó ez a hirdetőnek? Hát mert a legelkötelezettebb, tartalmainkat nagykanállal fogyasztó olvasóinkat itt éri el, akik nyilván nem blokkolják a hirdetéseket.

Az idei évre sok hasonló sikersztori jutott, júniusban írtuk meg, hogy előző hónapban piacvezető volt belföld rovatunk. Nyáron arra lehettünk büszkék, hogy a híroldalak között dobogós a helyezésünk, októberben hír lett nálunk abból, hogy független mérés alapján a Telex az egyik legértékesebb híroldal a hirdetők számára, és címlapunk egy novemberi napon elért piacvezető számairól is beszámoltunk.

Az alkalmazásunkat megtalálod a Play Store-ban, és az App Store-ban, további infókért keresd értékesítőinket!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer