Zöld tartalmakban is erősít a Telex

Klímazóna címke jelöli a környezetvédelemmel, klímaváltozással foglalkozó tartalmainkat. Havi mintegy húsz, témába vágó cikkünkben ügyfeleink szponzorként jelenhetnek meg banneren és szponzorcsíkon.

A január 15-e és február 15-e közötti időszakban megjelent 20 cikkünket összesen 408 ezren olvasták. Ezek az anyagok különböző rovatokhoz tartoznak – a Külföldtől a Tudományon át a Gazdaságig –, témájuknak köszönhetően kapják meg a klímazóna taget.

Ebben az időszakban sok egyéb mellett írtunk az óceánok felmelegedéséről és arról, hogy a tengerszint emelkedése hogyan hat az elvándorlásra. Téma volt a címkével jelölt cikkekben, hogy ha több fa lenne a városainkban, akkor kevesebben halnának meg, ahogy az is, hogy nem hanyagságból hagyják az elpusztult fákat a parkokban.

Forrás: Shutterstock

A témakör egyre aktuálisabb, hiszen mindenkit érintenek az aktuálisan zajló és jövőnket érintő folyamatok. Alighanem leginkább azok fogyasztják ezeket a tartalmainkat, akik aktívan érdeklődnek, jó esetben tenni is akarnak azért, hogy gyerekeinkre, unokáinkra lakható bolygót hagyjunk.

A klímazóna címkével ellátott cikkeink itt találhatók, az anyagokban szponzorcsíkon és banneren jelenhetnek meg partnereink.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer