Partner interjú Schiller Márkkal

A Telex több céggel éves megállapodás keretében működik együtt, ezek a hosszú távú munkakapcsolatok gyakran évről-évre megújulnak. Interjúsorozatban mutatjuk be sales csapatunkkal jó kapcsolatban lévő állandó ügyfeleinket. Első partnereink közé tartozik a Schiller Autó Család Zrt., a cég indulásunk óta együttműködik velünk online kommunikációjuk támogatásáért cserébe.

Partner interjú sorozatunk első megszólalója Schiller Márk, a Schiller Autó Család Zrt. schtratégiai és marketing igazgatója, harmadik generációs tulajdonosa.

A Schiller Autó Család története 1980-ban kezdődött, amikor Schiller Péter megalapította gumis műhelyét a 13. kerületi Váci úton. Az elmúlt több, mint 40 évben a cégcsoport három generációs családi vállalkozássá nőtte ki magát, mely A-tól Z-ig mindenben kompetens, ami autóval kapcsolatos. Jelenleg hét márkakereskedéssel és tíz márkaszervizzel, márkafüggetlen karosszéria javító üzemmel, bérautó és flottakezelő üzletággal egyaránt rendelkeznek.

Szlogenjük: Autók szeretettel, mivel azt vallják, hogy náluk az ügyfél, a munkatárs és az autó is családtagnak számít.

Mióta vagy ügyfele lapunknak? Hogy indult az üzleti kapcsolat?

A Telex indulása óta dolgozunk együtt, a csapatnak autóra volt szüksége, nekünk pedig hirdetési felületre. Innen jött egy match, aminek köszönhetően a Telex újságírói könnyen eljutnak A-ból B-be, mi pedig folyamatos webforgalmat kapunk a telex.hu-ról.

Mit emelnél ki, mik az együttműködés előnyei számotokra?

A legnagyobb előny számunkra, hogy flottul, gördülékenyen megy a hirdetések elhelyezése és a kommunikáció csapataink között. Emellett örültem, amikor 1-1 videóban visszaláttam az általunk biztosított bérautót.

Van olyan tartalom a Telexen, amit előszeretettel fogyasztasz?

Minden, ami videó nagy kedvencem (szinte mindegyiket megnézem), az évköszöntések is mosolyt szoktak csalni az arcomra. 

Amennyiben van ilyen, emelj ki egy dolgot, amiért másnak is ajánlanád, hogy a Telexen hirdessen.

Stabil eléréssel megfelelő minőségű látogatókat hoznak az itt elhelyezett hirdetéseink, ez másnak is jól jöhet.

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer