Helló 2023, viszlát 2022!

Ahogy sűrű év volt az ország és a Telex életében is 2022, úgy sales területen is zajlott nálunk az élet. Sikeres együttműködések, kiemelkedő elérések, új és megújuló termékek mellett az árainkat egyelőre még a tavalyi szinten tudtuk tartani.

Az éve elején értékesítési vezetővel erősödött cégünk sales csapata Kenessey Adrien személyében, Gazdasági és értékesítési igazgatónk, Pusztay András az IAB Hungary elnökségi tagja lett. Elindítottuk ügyfeleinknek szánt B2B oldalunkat, ahol megtalálhatók ajánlataink, itt a házunk táján zajló legfontosabb történésekről is hírt adunk – hírlevelünk mellett.

A februárban kitörő háború időszakában ismét bebizonyosodott, hogy amikor fontos események történnek a világban, a Telex a legnépszerűbb hazai hírforrások egyike. A frontról tudósító stábjainknak is köszönhetően rekordszámú, csaknem négymillió videóindítás volt Youtube-csatornánkon. A választás időszakában is rengeteg anyagunk készült, a befektetett munkát az olvasók száma is visszaigazolta: a választás napján több mint 800 ezer olvasónk majd 10 millió oldalletöltést generált, és nálunk töltötték az összes hazai online magazin közül a legtöbb időt az olvasók.  

Az olasz körverseny tavaly hazánkból indult, a felfokozott érdeklődésnek is köszönhető, hogy kiemelkedően sikeres volt a tartalmainkon futó szponzor együttműködés, de arra is büszkék vagyunk, hogy a nyári fesztiválszezont egy villámgyorsan elkészülő támogatott videóval indítottuk. A Telex második születésnapja után nem sokkal a második legolvasottabb napunk következett, ami azt is bebizonyította, hogy a fiatalok körében mi vagyunk a legfontosabb és legnépszerűbb hírforrás.

Tenczer Gábor rovata, a túrázás fókuszú Szépkilátás sikeres együttműködéssel indult el, miközben cégünk Zrt. lett. Azon túl, hogy a cégadataink változtak, az indulás óta tervezett egyedi modellünk is megvalósult: a cég teljes egészében dolgozói tulajdonban maradt – immár részvények és részvényesek formájában. A folyamatos tartalmi erősödés keretében megújult a népszerű Észkombájn rovat, valamint elindult a konyhában kezdőnek számító olvasókat célzó Főzősuli rovatunk.

A vitatott hátterű, de izgalmas meccseket hozó foci-vb is sikeres együttműködéssel (és egy már legendásnak számító mérkőzéssel) zárult. Év végén bejelentettük, hogy elindul a Telex Akadémia, a tanároknak és diákoknak egyaránt szánt oktatási központunk, az pedig a nálunk hirdetőknek lehet jó hír, hogy a durva infláció ellenére nálunk év elején még a tavalyi áron vásárolhatnak.

Boldog új évet és sikeres együttműködéseket kívánunk!

Ajánlatkérésért keress bennünket a sales@telex.hu címen, termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban itt találsz infókat!

Site Footer